top of page

Over
ons

Een woning. De plek waar je je thuis voelt, waar je je veilig voelt, waar je kinderen opgroeien, waar herinneringen gemaakt worden en waar plezier en ontspanning zorgeloos moeten zijn!

 

Onze passie is het helpen van onze cliënten bij het realiseren van die plek! Wij zorgen ervoor dat het creëren van een droomhuis een leuk traject is. Waar wij samen de zoektocht aangaan naar de juiste balans in wensen, planning & budget.  Door te luisteren, het gesprek aan te gaan en onze ervaring, zoeken we op basis hiervan de juiste partners!

 

Van kavel tot vervallen monument, van winkel tot hotel en van Cadzand tot aan de Côte d'azur, overal en altijd. 

01

Bouwmanagement

Bouwen of verbouwen moet een leuk traject zijn met als ultieme beloning een nieuw droomhuis. Wij gaan deze reis graag samen met jou/jullie aan om het ultieme einddoel te realiseren! Dit doen wij om heel veel redenen niet op de traditionele manier, maar geheel onafhankelijk. Van de eerste gedachten tot ver na de verhuizing altijd met de wensen van de nieuwe bewoners voorop gesteld. 

02

Projectontwikkeling

Ondanks dat bouwen en verbouwen met ons aan je zijde heel leuk is, is het toch niet voor iedereen weggelegd. Om die reden zoeken wij naar unieke plekken en vervallen panden waar wij op onze manier nieuwe luxe woningen kunnen ontwikkelen. Met onze manier bedoelen wij zeer kwalitatief, met oog voor details, verantwoord en met zeer veel passie. Samen met onze vaste partners worden alle expertises ingezet om voor de nieuwe bewoners woning te creëren waar je alleen nog maar naartoe hoeft te verhuizen. 

03

Bouwadvies

Vertrouwen en plezier zijn voor ons heel belangrijk in een samenwerking. Dit moet wederzijds groeien en daarom gaan we eerst graag in gesprek. Op die manier kunnen we kennismaken, bekijken op welke manier wij je/jullie zouden kunnen helpen en wellicht al wat vragen beantwoorden welke in een aankoopproces helderheid kunnen bieden. Kortom kom gerust eens langs bij ons op kantoor  

bottom of page